Υλικά

6 ομελέτες (στο μικρό τηγάνι)
 
3 κολοκυθάκια 
 
4 αυγά 
 
1, 5 φλ. αλεύρι 
 
αλάτι και πιπέρι
 
λίγο μοσχοκάρυδο
 
λίγο ελαιόλαδο μέσα στο μείγμα (ελάχιστο)
 
νερό όσο χρειάζεται να βγει ένας ωραίος ρευστός χυλός σαν της κρέπας
 
500 γρ. γιαούρτι
 
4 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
 
αλάτι και πιπέρι
 
 ελαιόλαδο
 
ντομάτες σε ροδέλες
 
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και μία ντομάτα επιπλέον για την πάνω στρώση
 
 
Εκτέλεση
 
Τρίβετε  στο  τρίφτη τα κολοκυθάκια, τα αλατίζετε  λίγο και τα αφήνετε  να βγάλουν τα υγρά τους  και τα βάζετε σε ένα μπωλ. Προσθέτετε  το αλεύρι, τα αυγά, το ελαιόλαδο,το  μοσχοκάρυδο, αλατοπιπερώνετε   και ανακατεύετε συμπληρώνοντας όσο νερό χρειάζεται.
 
Τηγανίζετε  λεπτές ομελέτες  από αυτό το μείγμα μέχρι να τελειώσει, βγαίνουν (6) . Μία-μία όταν βγαίνουν οι ομελέτες, μπαίνουν σε πιατέλα με αντικολλητικό χαρτί.  Οταν τελειώσετε στήνετε  την τούρτα σας.
 
Ανακατεύετε  το γιαούρτι με το σκόρδο, το αλάτι , το πιπέρι και το ελαιόλαδο και τοποθετείτε  σε ένα μικρό ταψί (να χωράει ακριβώς) την πρώτη ομελέτα. Από πάνω αλείφετε  με το μείγμα γιαουρτιού και στρώνετε  ροδέλες ντομάτας. Συνεχίζετε  το ίδιο και στην τελευταία ομελέτα από πάνω δεν βάζετε τίποτα. Τυλίγετε  με μεμβράνη  και αφήνετε για ώρες στο ψυγείο.
 
Την άλλη μέρα αναποδογυρίζετε το ταψί σε μια πιατέλα  και βγαίνει στημένη η τούρτα σας.
 
Στην επάνω ομελέτα αλείφετε πάλι από το μείγμα του γιαουρτιού και στολίζετε  με μερικές φέτες ντομάτας. Πασπαλίζετε  φρεσκοκομμένο κρεμμύδι  και κόβετε  κομμάτια.