Υλικά

500 γρ φρέσκιες φράουλες [φροντίστε να είναι γλυκιές πιο πολύ παρά ξινές] 
3. κ.σ Stevia [στα βιολογικά ράφια] ή 4 κ.σ.μέλι
4 κ.σ κρέμα βαλσάμικο με γεύση οτιδήποτε φρούτου [ή και σκέτο] 
Γιαούρτι ελαφρύ στραγγιστό για συνοδευτικό

Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τις φράουλες και βάζουμε τα 2/3 σε μπλέντερ.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι μέτριο, τη βαλσαμική κρέμα, το μέλι ή το stevia, μαζί με τις φραόυλες που θρυμματίσαμε και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας κάθε τόσο. Εντωμεταξύ κόβουμε τις υπόλοιπες φράουλες σε μικρά σχετικά κομμάτια και όταν αρχίσει η σάλτσα μας να κοχλάζει, χαμηλώνουμε τη φωτιά και τις προσθέτουμε και αυτές στο τηγάνι. Αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.Το διατηρούμε στο ψυγείο.
Το συνοδεύουμε με γιαούρτι στραγγιστό.

ΤΙP
—–
Δεν αφαιρούμε ΠΟΤΕ τα κοτσανάκια από τις φράουλες πριν τις πλύνουμε γιατί απορροφούνε νερό και χάνουν τη τραγανή υφή τους. Τα αφαιρούμε αφού τις πλύνουμε καλά και τις στεγνώσουμε είτε με μια μαλακή πετσέτα είτε με απορροφητικό χαρτί.
Tα πιο πάνω υλικά, θα μας δώσουν ποσότητα σάλτσας, αρκετή α περίπου 8-10 μερίδες.