Υλικά

  • 2 φιλέτα μοσχάρι
  • 3 κουταλιές Βιτάμ
  • Λίγο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 μερίδα “Σπιτικό ζωμό” βοδινού
  • ½ ποτηράκι βότκα
  • 1 κουταλάκι κοπανισμένο πράσινο και κόκκινο πιπέρι
 

Εκτέλεση

Ψήσε τα φιλέτα στο αγαπημένο σου τηγάνι με 1 κουταλιά Βιτάμ  και μετάφερέ τα σε ένα πιάτο.

Ζέστανε τη βότκα, ρίξ΄ τη στο τηγάνι και φλάμπαρέ τη. 
Διάλυσε τον κύβο σε μισό ποτήρι νερό και, μόλις σβήσουν οι φλόγες, πρόσθεσέ τον στο τηγάνι μαζί με τα πιπέρια.
Ανακάτεψε τη σάλτσα και, όταν δεις ότι έπηξε, βγάλε το τηγάνι από τη φωτιά, πρόσθεσε το υπόλοιπο Bιτάμ και τη ρίγανη, και περίχυσε με τη σάλτσα τα φιλέτα. 
 
cookoo.gr