Υλικά

3 φλ. Snow peas [αν δεν βρείτε, βάλτε κατεψυγμένο λεπτό φασολάκι] 
1 φλ. φουντούκια ωμά σπασμένα στα 2 [και λίγα ολόκληρα] 
¾ φλ green mung beans- στα βιολογικά η στα έθνικ καταστήματα [αν δεν μπορείτε να βρείτε, πάρτε μπιζέλι ξηρό και βράστε το για λίγο] 
6-7 μανιτάρια oyster κομμένα κατά μήκος
1 κολοκυθάκι πράσινο κομμένο φέτες
½ φλ. φρέσκο φινόκιο [μάραθο, το άσπρο μέρος], κομμένο φέτες σαν του κρεμμυδιού [η όπως σας αρέσει]
1 ½ φλ σπόρια από ένα κόκκινο ζουμερό ρόδι
Για το ντρέσσιγκ: 1 κ.σ [καλά γεμάτη] μουστάρδα σε κόκκους, 1/3 φλ. χαρουπόμελο, 1/3 φλ. ελαιόλαδο, 1/3 φλ βαλσαμικό ξύδι, αλάτι- πιπέρι.

Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τα green mung beans για περίπου 2 ώρες πριν τα βράσουμε για ένα 20λεπτο και μέχρι να μαλακώσουν- αλλά να μείνουν τραγανά-[προσέξτε να μην λιώσουν].
Τα ξεπλένουμε σε κρύο νερό και τα στραγγίζουμε.
Μέχρι να ψηθούν, κόβουμε το κολοκυθάκι σε λεπτές φέτες. Αν θα χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φασολάκι, φροντίζουμε να το ξεπαγώσουμε έγκαιρα. 
Σε μια ρηχή πιατέλα, βάζουμε τα φασολάκια μας [ωμά], τα green beans, τα μανιτάρια, τα φουντούκια, το φινόκιο, τα κολοκυθάκια και τα ρόδια.
Περιχύνουμε με το υπέροχο ντρέσσιγκ, αφού κτυπήσουμε όλα τα υλικά σε ένα shaker.

Angel Recipes by Louiza Zembyla