Υλικά

6-8 φέτες καπνιστό σολωμό

300  γρμ. τυρί κρέμα

100  γρμ. στραγγιστό γιαούρτι

1 φλ. άνιθο ψιλοκομμένο

χυμό λεμόνι

Αλάτι – πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βάζετε σε ένα μπώλ το τυρί, το γιαούρτι, τον άνιθο, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύετε μέχρι να ενωθούν. Βάζετε πάνω σε μεμβρανη τις φέτες σολωμού και απλώνετε στη μέση το μείγμα. Τυλίγετε προσεκτικά σε ρολό το σωλομό και το κλείνετε με την μεμβράνη. Το βάζετε για λίγες ώρες στη κατάψυξη. Πρίν το σερβίρετε το αφήνετε για 1 ώρα  το κόβετε και το περιχύνετε με λεμόνι.