Υλικά

  • 6 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
  • 110 γρ. τυρί κρέμα
  • 1/2 κ.σ. κύμινο
  • 1 ματσάκι κόλιανδρο μικρό ψιλοκομμένο
  • 5 κ.σ. salsa verde
  • 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 110 γρ. σπανάκι μόνο τα φύλλα
  • 110 γρ. τυρί τριμμένο
  • 10 τορτίγιες κομμένες σε μικρά κομμάτια

         

Εκτέλεση

Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων το τυρί κρέμα, τη salsa verde, τον κόλιανδρο, το κύμινο και το σκόρδο. Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να δημιουργήσουν μια πάστα.

Αλείφουμε τα φιλέτα απο το στήθος του κοτόπουλου με την πάστα που φτιάξαμε. Τα καλύπτουμε με τα φύλλα απο το σπανάκι και έπειτα με το τριμμένο τυρί. Τυλίγουμε τα φιλέτα σε ρολό και τα βυθίζουμε στην τριμμένη τορτίγια.

Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

cookbox.gr