ΥΛΙΚΑ

  •  24 μεγάλες γαρίδες
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 φλυντζάνια συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 
  • 1 ντομάτα σε κύβους
  •  1/2 φλυτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  •  2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 1/2 φλυντζάνι κίτρινο ρύζι
  • 1/2  φλυντζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις γαρίδες.
Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και τη φρέσκια ντομάτα, το σκόρδο, το ρύζι και 3 φλυντζάνια νερό. Ανακατεύουμε καλά και σιγοβράζουμε το πιλάφι για 20 λεπτά.
Σερβίρουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Tip:
Μπορούμε να προσθέσουμε και λίγες κατεψυγμένες γαρίδες(ξεφλουδισμένες) για να γίνει πιο πολύ το φαγητό μας.
Κανείς δεν θα καταλάβει ότι δεν είναι φρέσκιες και ότι είναι διαφορετικές από τις υπόλοιπες!

topsyntages.gr