ΥΛΙΚΑ

4 φέτες σολωμού

2 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα

φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

ελαιόλαδο

1 ποτηράκι του κρασιού ούζο

2 ποτηράκια του κρασιού ζωμό λαχανικών

  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ψήνουμε το σολωμό στη σχάρα. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμυδάκι. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ούζο. Ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών, αλάτι και πιπέρι. Δένουμε τη σάλτσα με το τυρί κρέμα και το σερβίρουμε.