Υλικά 

  • 340 γραμμάρια μαύρη ζάχαρη
  • 170 γραμμάρια αλεύρι
  • 60 γραμμάρια σκόνη κακάο
  • 4 αυγά
  • 200 γραμμάρια βούτυρο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • τεμαχισμένα καρύδια

 

Εκτέλεση 

  1. Ανακατέψτε σε ένα μπολ όλα τα υλικά μαζί με οποιαδήποτε σειρά θέλετε, απλά φροντίζοντας να προσθέσετε τα καρύδια τελευταία.
  2. Χύστε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο σκεύος και ψήστε στην πάνω σχάρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.