Υλικά
½ πακέτο Αλεύρι
1 φλιτζάνι μαργαρίνη
½ φλιτζάνι ζάχαρη
½ φακελάκι μπέικιν μπάουντερ
2 αυγά
μαρμελάδα

Εκτέλεση
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη στο μίξερ.Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε ένα-ένα τα 
αυγά και το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και ζυμώνουμε, κατοπιν βαζουμε την ζυμη στο ψυγειογια 2 ωρες. Ανοίγουμε τη ζύμη σε φόρμα τάρτας, καλά βουτυρωμένη. Γεμίζουμε με μαρμελάδα η γλυκο του κουταλιου τηςαρεσκείας μας και διακοσμούμε με λεπτά φυτίλια ζύμης που έχουμε κρατήσει.
Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 40′.