Μερίδες: 14
Υλικά
  • 230 γραμμ. μούσλι
  • 40 γραμμ. καρύδα τριμμένη
  • 80 γραμμ. cranberries αποξηραμένα
  • 125 γραμμ. κουβερτούρα
  • 300 γραμμ. άλειμμα μελιού με φουντουκόπαστα
  • 110 γραμμ. μαργαρίνη
 
Εκτέλεση
  1. Βάζουμε το μούσλι στο μούλτι και το πολτοποιούμε, αλλά όχι εντελώς.
  2. Το αδειάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε την καρύδα και τα cranberries.
  3. Σε μια μικρή κατσαρόλα λιώνουμε τη σοκολάτα μαζί με το άλειμμα μελιού και τη μαργαρίνη. Αδειάζουμε το μίγμα στο μπολ και ανακατεύουμε να ενωθούν όλα τα υλικά.
  4. Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα ορθογώνιο πυρέξ με διαστάσεις 20×30 εκ. περίπου.
  5. Μεταφέρουμε το μίγμα στο πυρέξ και ισιώνουμε την επιφάνεια του με την ανάποδη ενός κουταλιού.
  6. Το βάζουμε στο ψυγείο για ένα ολόκληρο βράδυ.
  7. Όταν θέλουμε να σερβίρουμε, το κόβουμε σε μπάρες

 

theonewithallthetastes.com