Υλικά: 

1 φύλλο σφολιάτας 
100-150 γρ σαλάμι ή  γαλοπούλα   κομμένο σε φέτες
1 κρόκο αυγού (προαιρετικά)
 
Εκτέλεση

1. Απλώνουμε  τη ζύμη σφολιάτας και κόβουμε φέτες. 
2. Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες και χωρίζουμε την  κάθε φέτα στο μισό για να σχηματίσουμε ημι κύκλια 
3. Ανοίγουμε κάθε κομμάτι ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά για να σχηματίσουν τα τριαντάφυλλα μας και δέστε τις άκρες καλά. 
4. Αλείφουμε με κρόκο αυγού . Μπορείτε να προσθέσετε βότανα ή τριμμένο τυρί από πάνω για να διαφοροποιηθούνλίγο σε γεύση  
5. Ψήστε το στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά στους 180 ° (πάνω  σε ένα βουτυρωμένο ή καλυμμένο με χαρτί ψησίματος ταψί.)
 
πηγή:  evatoneva