Υλικά
 
Φύλλο σφολιάτας – 1
Κουβερτούρα – 2 φλυτζάνια τσαγιού (τριμμένη)
Ζάχαρη – 2 κουταλιές της σούπας
Κανέλα – 1/2 κουταλάκι γλυκού
 
 
Εκτέλεση
 
Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και το ραντίζουμε με λίγο νερό. Στην συνέχεια πασπαλίζουμε με την ζάχαρη και την κανέλα. Από πάνω απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια την τριμμένη σοκολάτα και πολύ προσεκτικά τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό. Κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις απλώνουμε ξαπλωτές σε ένα ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει λαδόκολλα .Ψήνουμε στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει και έχει ψηθεί η σφολιάτα.