Υλικά

  • 3  με 4 περίπου πακέτα κράκερ 
  • 3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου στιγμής βανίλια
  • 1 κουτί  ζαχαρούχο  γάλα
  • 3 φλιτζάνια νερό (καλύτερα να μετρήσετε το νερο με το κουτί του  ζαχαρούχο γάλα)
  • 1 φακελάκι σαντιγί 
  • Άχνη ζάχαρη
  • Κανέλα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Ετοιμάστε την κρέμα χτυπώντας με το μίξερ:   άνθος αραβοσίτου,  σαντιγί  ,ζαχαρούχο  γάλα, και το νερό μέχρι να πήξει η κρέμα .

Χρησιμοποιήστε ένα πυρέξ μέτριο.
Στρώνουμε σε ενα ταψι/πυρεξ/μία στρώση κράκερ. Προσέχουμε να είναι με τη σειρά,ομοιόμορφα.

Περιχύνουμε με την κρέμα αυτή τα μπισκότα. Στρώνουμε άλλη μία στρώση μπισκότα, από πάνω την υπόλοιπη κρέμα.

Παίρνουμε περίπου μισό πακέτο κράκερ παπαδοπούλου το κάνουμε τρίμματα  (παράδειγμα πατώντας επάνω τα μπισκότα με ενα άδειο µπουκάλι )

Ρίχνουμε τα τρίμματα μπισκότου πάνω από την κρέμα καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του πυρέξ.

Το βάζουμε ψυγείο για 6 – 8 ωρες και πρίν το σερβίρουμε πασπαλίζου με το υπόλοιπο τρίμμα μπισκότου (κράκερ)και με άχνη και αν θέλουμε πασπαλίζουμε και με λίγη κανέλλα  .

Το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια, και φυσικά το τσακίζουμε !