ΥΛΙΚΑ
2 αυγά

2 κρόκους αυγού

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο

3 κουταλιές της σούπας κονιάκ

3 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

Χυμό πορτοκαλιού

Μέλι

Ψιλοκομμένα καρύδια

Λάδι για το τηγάνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά,το βούτυρο,τη ζάχαρη,το κονιάκ,το χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού.
Προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή ζύμη.
Τα κόβουμε σε στενές λωρίδες και τα ρίχνουμε στο τηγάνι σε καυτό λάδι.
Όταν ροδίσουν ελαφριά τις βγάζουμε και τις βάζουμε σε μια πιατέλα με απορροφητικό χαρτί.
Τις περιχύνουμε με μέλι,με ψιλοκομμένα καρύδια και τις σερβίρουμε.