Υλικά
2 κούπες κοφτό μακαρονάκι

1κ.σ. βούτυρο

1 αυγό, χτυπημένο

1 φλυντζάνι γάλα

1 1/2 φλυντζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ

1 1/2 φλυντζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

1/2 φλυντζάνι κομματάκια ψωμιού αλατισμένα

2κ.γ. ελαιόλαδο

1/2 κ.γ. αλάτι

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175C και λαδώστε μια φόρμα για muffins. Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε μαζί τα κομματάκια ψωμιού, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Αφήστε τα στην άκρη.
2. Βράστε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες, μέχρι να γίνουν al dente. Στραγγίξτε τα και ρίξτε τα ξανά στην κατσαρόλα, προσθέτοντας το βούτυρο και το αυγό, μέχρι να καλυφθούν όλα. Κρατήστε 1/2 φλυντζάνι τσένταρ και ρίξτε το υπόλοιπο, μαζί με το γάλα και τη μοτσαρέλα μέσα στην κατσαρόλα. Ανακατέψτε καλά και μοιράστε το μείγμα στις θήκες των muffins . Πασπαλίστε με το υπόλοιπο τσένταρ και το ψωμί.
3. Ψήστε τα για 30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο ή μέχρι η κορυφή να πάρει ένα όμορφο χρυσοκαφέ χρώμα. Αφήστε τα να κρυώσουν λίγο πριν τα βγάλετε από τις θήκες, ώστε να μη διαλυθούν και να κρατήσουν το σχήμα τους.