Υλικά

1.5 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
 
2κ.σ. ελαιόλαδο
 
1/2 κούπα σόγια σος
2κ.σ. κέτσαπ
1 κούπα μέλι
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190C.
2. Βάλτε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα μεγάλο ταψί. Σε ένα μπολ αναμείξτε καλά το λάδι, τη σος σόγιας, την κέτσαπ, το μέλι, το σκόρδο και όσο αλάτι και πιπέρι θέλετε. Περιχύστε με το μείγμα τις φτερούγες.
3. Ψήστε τις στο φούρνο για περίπου 1 ώρα, ή μέχρι να δείτε τη σος να καραμελώνει και γίνεται κολλώδης.