Υλικά για 2 άτομα
2 μέτρια φιλέτα κοτόπουλο

200γρ μανιτάρια λευκά κομμένα σε φετάκια

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

½ φλιτζάνι λευκό κρασί

1 σκελίδα σκόρδo

1 γιαούρτι χαμηλών λιπαρών

Αλάτι, πιπέρι

Προαιρετικά 2-3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση 
Πλένουμε τα φιλέτα και τα κόβουμε το καθένα σε δύο λεπτότερα φιλέτα (δεν θέλουμε να είναι πολύ χονδρά, γιατί αργούν να ψηθούν). Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα φιλέτα.

Ροδίζουμε για 3-4 λεπτά από την κάθε πλευρά και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο πολτοποιημένο. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν για περίπου 10 λεπτά. Όταν εξαντληθούν σχεδόν τα υγρά σβήνουμε με το κρασί και μετά από 2 λεπτά προσθέτουμε και το γιαούρτι.

Ρίχνουμε και περίπου ½ φλιτζάνι νερό και βράζουμε για ακόμη 3-4 λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σερβίρουμε και προαιρετικά πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.