Υλικά:

400 γρ βοδινό

2 λεμόνια

2 ντομάτες

2 κουταλιές γάλα εβαπορέ

100 γρ κρεμμύδια

1 κουταλιά κορν φλάουαρ

φύλλα δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο, ή κρεμμυδάκι φρέσκο και ρόδι για το γαρνίρισμα

 

Εκτέλεση:

Κόβουμε το βοδινό σε λεπτές φέτες και το τοποθετούμε σε ταψί. Βάζουμε στο ταψί τα λεμόνια ολόκληρα καθαρισμένα, τις ντομάτες, το νερό, το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι για 20 λεπτά. Αδειάζουμε το βοδινό σε μια πιατέλα και προσθέτουμε το γάλα και το κορν φλάουαρ. Το αφήνουμε ακόμα πέντε λεπτά και περιχύνουμε το βοδινό με σάλτσα και γαρνίρουμε με το δυόσμο.