Υλικά

2 φέτες σολωμού

χυμό από ένα πορτοκάλι

χυμό από 1/4 λεμονιού

2 κ.γλ. μουστάρδα

ξύσμα από λίγο πορτοκάλι

μαιντανό

1 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπώλ το χυμό πορτοκαλιού, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, το λάδι, την μουστάρδα , το μαιντανό, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε τις φέτες του σολωμού, καλύπτουμε με πλαστική μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30′.  Ψήνουμε σε πυρέξ βάζοντας απο πάνω φέτες πορτοκαλιού, στους 180 C για περίπου 20′.