Υλικά

1 κιλό μελιντζάνες κομμένες σε λεπτές  φέτες

1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό

ελαιόλαδο

3-4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

αλάτι – πιπέρι

 

Εκτέλεση

 

Στρώνετε  τις μελιτζάνες  σε ταψί και τις περιχύνετε με λάδι. Τις βάζετε στο φούρνο, στους 200 C, να ψηθούν. Ανακατεύετε το γιαούρτι με το σκόρδο. Όταν οι μελιτζάνες είναι έτοιμες, τις απλώνετε σε ταψί, καλύπτετε  με το γιαούρτι και επαναλαμβάνετε το ίδιο σε 3-4 στρώσεις.  Το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα και μετά το σερβίρετε.