Υλικά

2 πακέτα μπισκότα μπεντίτ μπερ

800 ml κρέμα γάλακτος

200 γρμ. κουβερτούρα

400 γρμ. Νutella

1 φλυντζάνι γάλα φρέσκο

 

Εκτέλεση

Τοποθετείτε  το βάζο της Nutella σε ζεστό νερό για να ρευστοποιηθεί η σοκολάτα. Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα τα 200ml της κρέμας γάλακτος και τη κουβερτούρα και ανακατεύετε  μέχρι να λίωσει. Στο  μπώλ του μίξερ βάζετε  την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και ρίχνετε  όλη τη Nutella και τα κτυπάτε καλά. Προσθέτετε το μίγμα της κουβερτούρας και συνεχίζετε να κτυπάτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά και αφρατέψει η κρέμα σας. Τη βάζετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες για να σφίξει. Βρέχετε τα μπισκότα στο γάλα σε ένα σκεύος και τα περιχύνετε με το ¼ της κρέμας. Κάνετε συνολικά τρεις στρώσεις μπισκότου και τρεις  στρώσεις κρέμας και η περισσότερη κρέμα μπαίνει επάνω. Βάζετε  το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει, πριν το σερβίρετε το γαρνίρετε με Nutella, ξηρούς καρπούς  ή ότι άλλο σας αρέσει.