Υλικά

500γρμ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου

1 κ. σούπας λάδι

1 μεγάλο κρεμμυδι

1 σκελίδα σκορδο

1 κ. σούπας φρέσκο τζίντζερ

1 κ. σούπας κόλιαντρο

1 κ. γλυκού κύμινο

1 φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου

1 γιαουρτι 

1 πιπεριά πράσινη , 1 κόκκινη και 1 κίτρινη

λίγο τριμμένο τυρί

3 αραβικές  πίτες

 

Εκτέλεση

Κόβετε το κοτόπουλο σε κύβους. Καθαρίστε  και κόβετε το σκόρδο και το κρεμμύδι.

Βράζετε το κοτόπουλο σε βραστό  νερό για 5 λεπτά και στραγγίζετε. 

Ζεσταίνετε το λάδι σε ενα αντικολλητικό  τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2 λεπτά. Προσθέτετε το τζίντζερ και το κύμινο. Ανακατέψτε και ρίξτε το ζωμό, το κοτόπουλο και τις πιπεριές. Αφήστε τα να σιγοβράσουν για 15-20 λεπτα, μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο  και να εξατμιστούν  τα πολλά  υγρά.

Αποσύρετε το τηγάνι  απο τη φωτιά, προσθέτετε  το γιαούρτι και ανακατέψτε καλά.

Κόβετετε τις πίτες στη μέση, ανοίξτε τις και γεμίστε τις με το μείγμα του κοτόπουλου και το τυρί. Σερβίρετε  σε μερίδες γαρνιρισμένες με  σαλάτα της αρεσκείας σας.