Υλικά


4 φιλέτα κοτόπουλου

6 λιαστές ντομάτες (κομμένες)

4 κουταλιές ψιλοκομμένη φέτα

2 κουταλιές τυρί κρέμα

2 κουταλιές μουστάρδα με κόκκους

1 κουταλιά φρέσκο  δυόσμο ή βασιλικό

2 κουταλιές ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 C. Με το μαχαίρι ανοίγετε τα φιλέτα χωρίς να φτάσετε μέχρι την άλλη άκρη για να μπορείτε να τα γεμίσετε. Σε ένα μπώλ αναμειγνύετε το τυρί, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες το δυόσμο ή το βασιλικό. Βάζετε μιά κουταλιά από το μείγμα στο ανοικτό φιλέτο και το κλείνετε με οδοντογλυφίδες. Λαδώνετε ενα τηγάνι, αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα και τα ψήνετε  και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Μετά τα βάζετε σε ένα πυρίμαχο ταψί  και τα αλείφετε με τη μουστάρδα. Τα σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε για 10-15 λεπτά.