Υλικά:

160γρ. ηλιέλαιο

160γρ. χυμός πορτοκάλι

170γρ. ζάχαρη άχνη

280γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1 κουτ. γλυκου μπέικιν πάουντερ

1κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη

1 φακελ. Βανίλια

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Λαδώνετε  και αλευρώνετε ένα ταψί διαμέτρου περίπου 20εκ.

Ρίχνετε σε ένα μεγάλο μπολ το ηλιέλαιο, το χυμό και κατόπιν τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά με το χέρι κι αδειάζετε το μείγμα στο ταψί.

Ψήνετε την πίτα 45-50λεπτά. Την αφήνετε  να κρυώσει και την ξεφορμάρετε.